Voorzijde vakantiewoning Veerse meer Stal Tuin

Het vakantieverblijf

Sfeervol

Landelijk gelegen in de polder van Noord -Beveland is in 2009 dit ruime, sfeervolle vakantieverblijf naast de melkveehouderij aan de Prinsendijk in Kortgene gerealiseerd.

De woning bestaat uit een ruime kamer met keuken, douche met toilet en heeft 2 slaapkamers op de begane grond (1 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed + evt kinderbed). Op de eerste verdieping is nog een 3e slaapkamer met 3 een-persoonsbedden. Verder beschikt de woning over een magnetron, vaatwasmachine en wasmachine. U kunt gratis gebruik maken van WiFi verbinding. bekijk foto's

De vakantiewoning is rustig gelegen aan de Prinsendijk waar u in de tuin, bij het ruisen van de populieren en het loeien van de koeien op de achtergrond, kunt genieten van een schitterend uitzicht.

Er is in de vakantiewoning geen TV aanwezig. Zondag is voor ons rustdag ,wij stellen het op prijs als onze gasten hier rekening mee houden.

Combinatie

De combinatie comfort, sfeer en omgeving geeft u het echte vakantiegevoel.

Kinderen

Ook kinderen zullen zich uitstekend vermaken .
Er is altijd wel wat te beleven op de boerderij.

Noord Beveland

Noord Beveland is een klein toeristisch eiland waar veel te beleven is.
U zult genieten van de mooie fietsroutes langs het veerse meer waarbij u de mogelijkheid heeft om met een pont over te varen naar o.a. Veere en Wolphaartsdijk.